diumenge, 21 d’octubre del 2012

Conte: El món és important per a tots

Conte inventat per Martina.

Hi havia una vegada un món on només menjaven i bevien aigua. Desdejunaven aigua, dinaven aigua, berenaven aigua... fins i tot portaven aigua a tots els llocs.



Però hi havia una gota d'aigua que no volia ni que la begueren ni que se la menjaren. Estava molt trista i no sabia que fer.

Però no sols menjaven aigua líquida, també menjaven gel. La gota tampoc volia ser convertida en un gel sòlid.


I la gota va tindre una idea. La idea era anar-se'n a un altre món que no malgastaren l'aigua. I es preguntava: com aniré a l'altre món? I es va inventar una nau que no tenia forma de nau. Tenia forma de cercle i li va dir OVNI. I va dir: En marxa! I se'n va anar molt contenta.



I se'n va anar a un món que es diu la Terra i va conèixer un poble, que es diu les Alqueries, i allí també malgastaven l'aigua un poquet diferent, perquè no menjaven aigua, només la bevien i menjaven un menjar molt bo que es diu fruita. Hi havia molts tipus de fruites: pera, taronja, poma, figa, raïm i moltes més. També hi havia verdures: batxoques, pebreres... I també hi havia animals: gallines, vaques, porcs, titots, ànecs i molts més.

La gota volia quedar-se i un molt mal dia hi va haver un gran problema. A tot l'univers, sense donar-se compte, es va acabar l'aigua dels rius i de tot i sols va quedar la gota d'aigua. Tots anaven a per ella però una classe del cole Pintor Sorolla, la de 2n B, no estava d'acord amb ningú i van fer una manifestació i ningú hi va anar. La gota d'aigua volia protestar perquè no pensava rendir-se mai en la vida i va manifestar-se molt, però al final ningú va fer res, excepte els de la classe de 2n B, però eren tan poquets que els altres van contaminar i contaminar tant que es va fer un forat a l'atmosfera. I va caure un cometa a la Terra i es van morir tots i la Terra ja no va existir mai més, ni la gota d'aigua.



Conte contat, ja s'ha acabat.





  

1 comentari: